spot_img
spot_img

Pronađen aparat za izradu lažnih novčanica, uhapšen dvojac

spot_img
spot_img

Policijski službenici Policijske stanice Lopare, operativnim radom na terenu došli su do saznanja da lice M.K. posjeduje aparat za izradu lažnih novčanica koje je u ranijem periodu stavljao u opticaj, saopšteno je iz PU Bijeljina.

“Na osnovu naredbe Suda BiH uz nadzor Tužilaštva BiH, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina izvršili su pretresanje kuće i drugih prostorija koje koriste lica M.K. i A.M. u mjestu Koraj. Prilikom pretresanja pronađeni su i privremeno oduzeti štampač (kopir i skener), listovi A4 formata sa fotokopiranom prednjom stranom novčanice u apoenu od po 100 KM, novčanice u apoenima od 100 KM, kao i ostali predmeti koji se dovode u vezu sa krivotvorenjem novca, te dvije ručne bombe”, rekli su za InfoBijeljina u policiji.

Kako dodaju, od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina lica su lišena slobode.

“Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv navedenih lica nadležnim tužilaštvima slijedi izvještaj zbog počinjenih krivičnih djela “Krivotvorenje novca” i “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija”, rekli su u PU Bijeljina.

 

 

 

(infobijeljina.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img