spot_img
spot_img

Привредне коморе РС и ФБиХ потврдиле учешће на Бизнис форуму Брчко дистрикта

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Директор 1. Бизнис форума Брчко дистрикта Босне и Херцеговине и главни координатор Владе Дистрикта Дамир Булчевић разговарао је с представницима привредних комора Републике Српске и Федерације БиХ те им презентовао план предстојећег Бизнис форума.

Обје привредне коморе потврдиле су своје учешће на овом догађају заједно с делегацијама привредника који су њихови чланови. Како је истакнуто, сматрају да је Бизнис форум право мјесто за представљање потенцијала развоја Брчко дистрикта БиХ.

„Драго ми је да ће Брчко дистрикт Босне и Херцеговине бити мјесто које ће у току првог Бизнис форума спојити дипломатију, економију и праксу скоро свих релевантних фактора у БиХ када је у питању развој привреде и привлачење нових инвестиција“, рекао је Дамир Булчевић.

Организатор Бизнис форума је Влада Брчко дистрикта БиХ, а биће организован у пет панела, и то на сљедеће теме: локални и економски развој, привреда, пољопривреда, саобраћај и туризам те образовање и млади.

Главна тема Бизнис форума је „Нови циклус развоја Брчко дистрикта БиХ“.

Сва заинтересована правна и физичка лица која желе да учествују у раду 1. Бизнис форума Брчко дистрикта БиХ могу да се пријаве путем сљедећег линка: http://econforbd.com/registracija/index.php. Пријаве трају до 31. октобра.

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img