Prikupljen novac: Završena akcija!

Za liječenje malog Aleksandra Gajića iz Glumine kod Zvornika, koji boluje od agresivnog tumora na malom mozgu, prikupljeno je dovoljno sredstava, zbog čega se obustavlja akcija prikupljanja novca – rekao je danas za BN televiziju Aleksandrov otac Željko Gajić.

Prema njegovim riječima, na bankovne račune i putem humanitarnih telefonskih brojeva, za liječenje Aleksandra uplaćeno je oko 231.000 evra, a novi predračun, koji je dostavila klinika iz Njemačke iznosi 174.000 evra.

- Reklama -

“Doktori iz klinike u Minhenu rekli su da Aleksandar odlično podnosi terapije, da je zdravstveno bolje i da nisu potrebne matične ćelije i operacija, zbog čega je predračun za liječenje manji. Obavještavamo javnost da se obustavlja akcija prikupljanja novca”, objašnjava dječakov otac.Željko Gajić kaže da će četrnaestomjesečni Aleksandar u klinici u Minhenu ostati na liječenju još godinu i po dana, tako da su mogući naknadni troškovi, ali da će javnost o svemu biti obavještena.

“Aleksandar je u klinici sa majkom i svi se nadamo najboljem. Zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli, kao i BN televiziji, koja nas je od početka pratila i pomagala”, ističe Aleksandrov otac Željko Gajić.

 

 

 

 

(rtvbn.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime