Pretresi i hapšenja u Bijeljini i Ugljeviku zbog trgovine drogom: Policija oduzela novac i skupocjene automobile

Šest osoba iz Bijeljine i Ugljevika uhapšeno je zbog sumnje da su se bavili nedozvoljenom proizvodnjom i prometa opojnim drogama, saopštila je policija.

Nezvanično saznajemo da su uhapšeni Zlatan i Boško Ćuk, Vladan Kakuća, Radoslav, Željko i Savo Simić.

Iz Policijske uprave Bijeljina, navodeći inicijale, saopšteno je da ih sumnjičene da su počinili krivična djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Zlatan i Boško Ćuk, ali i Kakuća su poznati policiji po brojnim krivičnim djelima i više puta su hapšeni. Zlatan Ćuk je hapšen i na kokainskoj žurci u maju prošle godine, na kojoj je uhapšeno oko 30 ljudi, među kojima i starleta Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova RS i Policijske uprave Bijeljina pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a po naredbi Osnovnog suda u Bijeljini izvršili su više pretresa na području Bijeljine i Ugljevika, a u toku je kriminalistička obrada uhapšenih.

– Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli digitalne vage za precizno mjerenje, više skupocjenih vozila, jedan motocikl „suzuki“, oko 26.000 evra, veći broj mobilnih telefona, tri ručne bombe, dva pištolja i određeni broj municije, te određeni broj dokumentacije koja se dovodi u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela – navedeno je u saopštenju policije.

 

 

 

(glassrpske.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime