spot_img
spot_img

“Правда за Давида” о великом скупу заказаном за 7. јул

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Група “Правда за Давида”, која тренутно броји 330 000 чланова, основана с циљем расвјетљавања околности страдања Давида Драгичевића (21), данас је издала саопштење за медије поводом великог скупа који ће се одржати 7. јула у Бањалуци.

Саопштење преносимо у цијелости:

“Заједница одговорних грађана `Правда за Давида`, заједно са оцем убијеног младића Давида Драгичевића, Давором Драгичевићем, организује 7. јула ове године велико окупљање грађана под називом `Правда за Давида и сву нашу дјецу`.

Окупљање ће се одржати на Тргу Крајине (Давидовом тргу) у Бањалуци, са почетком у 19 часова.

На окупљању грађанима ће се обратити поред Давора Драгичевића и Муриз Мемић, отац трагично настрадалог Џенана Менића из Сарајева, те Спасенија Аранђеловић, мајка такође трагично настрадале Данијеле Аранђеловић из Тузле. Уз родитеље дјеце чија убиства до данас нису санкционисана и адекватно окарактерисана, скупу ће се обратити и поједини чланови групе `Правда за Давида`. Планирано је да се скуп заврши до 20:30 часова.

За све госте који на скуп долазе из других градова аутобусима, обезбијеђен је паркинг за аутобусе у кругу Бањалучког велесајма.

Позивамо све савјесне грађане да подрже ове родитеље у њиховој борби за правду и истину над смрћу њихове дјеце. Скуп ће обезбијеђивати припадници МУП-а и Служба обезбјеђења, а на све грађане апелујемо да мирно и достојанствено одржимо помен за нашу настрадалу дјецу.

Свако ко покуша направити било какав инцидент приликом одржавања скупа, не само да ће тиме испрљати имена трагично настрадале дјеце, него ћемо сматрати и да се ради о људима који су у директној вези са убиством.

Стога молимо грађане да нам помогну око организације и одржавања реда, те да свакога код кога примијете и најмању побуду за некоректно понашање, сниме својим мобилним телефонима и укажу на ту особу припадницима МУП-а и Служби обезбјеђења. Сигурни смо да је таквих људи много мање од људи доброг срца и чисте душе, који ће као и на први скуп доћи са својом дјецом, јер за нашу дјецу и тражимо да правда и истина буду једина реалност у нашој земљи.”

 

 

 

 

 

(rtvbn.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img