spot_img
spot_img

Позив за младе и амбициозне студенте за бесплатно учешће у GRID кампу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Удружење – Центар за едукацију и подизање свијести о потреби повећања енергетске ефикасности – Енергис уз подршку Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Босни и Херцеговини организује бесплатан камп са богатим програмом семинара, радионица и студијских путовања на тему одрживог руралног развоја у оквиру пројекта „Зелени Рурални Интеретнички Развој“ за младе особе старосне доби до 25 година, који похађају један од факултета у Босни и Херцеговини и долазе из сљедећих локација:

  • ФБИХ: Бихаћ, Цазин, Сребреник, Кладањ, Зеница, Завидовићи, Јајце, Ускопље/Горњи Вакуф, Доњи Вакуф, Ливно, Гламоч и Дрвар
  • РС: Источна Херцеговина, Бирач и Приједорска регија, и
  • Брчко Дистрикт

Камп ће се одржати у периоду од 22.02.2021. до 26.02.2021. године у Етно селу Чардаци и воденом парку Рибица, те кроз посјету земљорадничкој задрузи Ливач. Кроз GRID камп, студенти ће учествовати у богатом програму обуке о одрживом руралном развоју, климатским промјенама, принципима одрживог пословања, предузетништву и писању бизнис и маркетинг плана.

У склопу кампа студенти ће имати прлику да стекну вјештине и знања која могу искористити за покретање сопственог бизниса или за повећање разумијевања бизнис пракси што ће им дати предност у односу на друге приликом запошљавања.

Позив је отворен за све младе и амбициозне студенте факултета из Босне и Херецеговине старосне доби до 25 године, осим оних младих особа које су претходно учествовали у неком од програма Америчких Сједињених Држава у Босни и Херцеговини.

Селекција ће бити извршена на основу кратког интеретничког упитника, те једнаког присуства по полним и етничким групама.

Да би се аплицирало на овај позив потребно је попунити образац са ЛИНКА.

Рок за подношење апликације је 30.11.2020. године до 18:00 сати, док ће листа од 50 одабраних учесника бити објављена у року од 15 дана након затварања позива за за учешће у кампу.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img