spot_img
spot_img

Потврђена оптужница дилерима који су бацили твора на полицију

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Судија за претходно саслушање Окружног суда у Бања Луци, дана 04.01.2019.године, потврдио је оптужницу против Сумоња Владимира, рођеног 1990. године из Бањалуке и Томашевић Луке, рођеног 1993.године из Бањалуке, због кривичног дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога.

Оптужени су у временском периоду од почетка 2018.године до 09.11.2018.године, на подручју Града Бањалука, неовлаштено се бавили куповином ради продаје, стављањем у промет, држањем ради продаје и продајом опојних дрога.

Да подсјетимо, Лука Томашевић (25) из Бањалуке, који је осумњичен за шверц наркотика, признао је да је дрога која је пронађена у викендици у Улици Франца Шуберта његова, док је Владимир Сумоња (28) негирао повезаност с овим случајем.

Подсјећања ради, овај двојац ухапшен је у бањалучком насељу Шибови, гдје их је полиција затекла с дрогом. Када су угледали полицију, почели су да галаме и уништавају наркотике, те су узвикивали: “Шта ћемо сада, брате? Попадаћемо, не гине нам затвор. Бацај прах у судопер и пуштај воду.” Након овог чина на полицајце су бацили твора из викендице, али су на крају ипак ухапшени.

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img