Popović: DNS ima plan za bolji život!

Đorđe Popović, nosilac liste DNS za Narodnu skupštinu Republike Srpske u izbornoj jedinici šest kaže za Insajder da narod u Srpskoj 7. oktobra ima istorijsku šansu da svoj glas da kandidatima DNS, kako bi se napokon krenulo ka boljem, na političkom, a prvenstveno na privrednom i ekonomskom planu.

On dodaje da je u skladu sa sloganom njegove stranke, potrebno da narod prvo odgovorno bira, a onda da političari preuzmu veću odgovornost i prestanu sa svađama, a počnu da rade na podizanju životnog standarda običnog čovjeka.

- Reklama -

Popović je siguran da će DNS na ovim izborima ostvariti najbolji rezultat od osnivanja, i da će to ovoj stranci dati mogućnost da preuzme veću odgovornost za vođenje Srpske ka boljem životu.

“DNS ima najbolji ekonomski program i potrebna mu je podrška građana da bi ga ostvario. Gdje god sam bio u toku kampanje narod je rekao da mu je dosta međusobnog vrijeđanja političara u kome građani Srpske najviše ispaštaju, te da žele podržati one koji će im donijeti nova radna mjesta, koji će donijeti mir, stabilnost i bolji život građana.” – kaže Popović i dodaje da je to upravo ono što DNS nudi i zbog čega će biti pobjednik ovih izbora.

 

 

 

 

(insajder.in)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime