spot_img
spot_img

Поповић: ДНС има план за бољи живот!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ђорђе Поповић, носилац листе ДНС за Народну скупштину Републике Српске у изборној јединици шест каже за Инсајдер да народ у Српској 7. октобра има историјску шансу да свој глас да кандидатима ДНС, како би се напокон кренуло ка бољем, на политичком, а првенствено на привредном и економском плану.

Он додаје да је у складу са слоганом његове странке, потребно да народ прво одговорно бира, а онда да политичари преузму већу одговорност и престану са свађама, а почну да раде на подизању животног стандарда обичног човјека.

Поповић је сигуран да ће ДНС на овим изборима остварити најбољи резултат од оснивања, и да ће то овој странци дати могућност да преузме већу одговорност за вођење Српске ка бољем животу.

“ДНС има најбољи економски програм и потребна му је подршка грађана да би га остварио. Гдје год сам био у току кампање народ је рекао да му је доста међусобног вријеђања политичара у коме грађани Српске највише испаштају, те да желе подржати оне који ће им донијети нова радна мјеста, који ће донијети мир, стабилност и бољи живот грађана.” – каже Поповић и додаје да је то управо оно што ДНС нуди и због чега ће бити побједник ових избора.

 

 

 

 

(insajder.in)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img