Policija traga i za Draškom Stanivukovićem

Policijska uprava Banjaluka pokrenula je potragu za Draškom Stanivukovićem zbog sinoćnjih nereda poslije protestnog okupljanja na Trgu Krajine u Banjaluci u organizaciji grupe “Pravda za Davida”, javila je agencija Srna. Ovu vijest mladi poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske dočekao je tokom obraćanja javnosti sa nepoznate lokacije.

“Čuj raspisali potjernicu? Nisam u svojoj kući niti ću biti večeras, a njima ću doći kad mi se bude dalo. Nemam vremena, ministre, zauzet sam, pričam s narodom. To je prkos, ponos, dostojanstvo”, poručio je Stanivuković.

Kako je poručio tokom obraćanja uživo na Facebooku sa nepoznate lokacije, bori se na način na koji može, te dodao da ima uslove da se ne bori.

- Reklama -

“Moj cilj je da izgradimo novi, bolji sistem, da natjeramo institucije da rade. Ja nisam foler. Postavljam pitanje, gdje je Davor, što hapsite mlade ljude? Pamtimo i mi vas koji radite protiv ove zmelje. Najgore mi je kad mi neko kaže da se pravda traži u institucijama? Ko je ubio Milana Vukelića? Nećete me natjerati da se loše osjećam, nikada me nećete zaustaviti. Vidim ja taj vaš strah, ali baš me briga”, poručio je Stanivuković.

Kazao je da ga neće ušutkati.

“Opet pitam gdje je Davor? Porodica Vukelić je išla preko institucija, još ne znamo ko je ubio čovjeka. Jučer je narod dokazao, poruka vam je poslana, što nas više ugnjetavate mi ćemo biti više slobodniji. Ja se nikad ne povlačim. Ja ostajem dosljedan, spreman da se borim, bez kompromisa. Uvijek neko postoji neko ko će neku stvar da izmisle. Ali, ako imamo velikog neprijatelja, moramo se držati zajedno, bez obzira ko koga i koliko volio. Imamo viši cilj i ključno je da budemo zajedno. Protivnik naš, ove zemlje i svih su ljudi koji su mnogo jaki. Ako ne budemo ujedinjeni, nema šanse da pobjedimo”, naveo je Stanivuković.

Kako je kazao, nema informacija o Davoru Dragičeviću nti gdje se nalazi.

“Njega dobiti ne mogu, volio bih da znam, brinem. Ne znam kako ga nema. Pojavila se informacija da je uhapšen, policija odjednom napala trg. Pojavila se informacija da sam namjerno izazvao pijanstvo kako bih bio uhapšen. Ovo sve radim isključivo zbog višeg cilja. Kad budem sutra gradonačelnik, protestvovat ću direktno protiv Dodika. Šta dalje, dragi narode? Dići se do kraja. Hodali smo mirno, stajali na trgu mirno”, naveo je Stanivuković u svom obraćanju uživo sa nepoznate lokacije.


(N1)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime