spot_img

Полиција провјерава радника бањалучког вртића због педофилије

Published:

- Advertisement -

На друштвеним мрежама данас се појавила информација да се радник бањалучког вртића “Звјездица” дописивао са малољетницом, те тражио да му пошаље експлицитне фотографије.

Како “Независне” сазнају од Марије Маркановић, портпарола Полицијске управе Бањалука, полиција ће извршити неопходне провјере и предузети све потребне мјере и радње у складу са законом у вези са овим случајем.

Наиме, група Борба против педофилије објавила је на Фацебооку преписку у којој особа која пише са профила Н. П. тражи од “тринаестогодишњакиње” да се слика гола.

“У току преписке је послао двије своје тренутне слике узастопно, тако да нема дилеме. С идентификацијом лица нема неозбиљности”, истакли су у групи Борба против педофилије за “Независне” и додали да су случај пријавили надлежним органима.

Званично обавјештење вртића “Звјездица” преносимо у цјелости, уз навођење иницијала радника.

“Поштовани родитељи,

Учитељ Н. П. је радио код нас годину дана, никад није било примједбе на рад истог. Политика наше фирме је таква да никад једна особа не буде сама у групи са дјецом, баш због поменутих ситуација. Ми смо били дужни да обавјестимо надлежне органе и пријавимо случај. Утврдили смо да у вртићу Звјездица није било криминалних радњи. Родитељи васпитаника могу да буду мирни.

За остале радње (преписке на интернету) вршиће се истрага и утврдити шта је од свега истина. До тада Вас молимо да изузмете свој суд без основа.”

 

 

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img