spot_img
spot_img

Полиција Брчко дистрикта о случају Давид Драгичевић

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Полиција Брчко дистрикта БиХ, поступа по наредбама Окружног суда и Окружног јавног тужилаштва Бањалука у случају смрти Давида Драгичевића, потврђено је за Н1.

“С тим у вези, за информације у вези наведеног, потребно је да се обратите поступајућем тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, господину Далибору Врећи”, наведено је је у одговору за Н1 шефа Оперативно-комуникацијског центра Полиције Брчког Халида Емкића.

Из Окружног тужилаштва у Бањалуци кажу да су омогућили међународном адвокатском тиму Давора Драгичевића увид у комплетан спис, а достављене су и копије тражених доказа.

На наш упит у вези са вјештачењем лаптопа који је нађен у Црквени, а који према ријечима адвоката Душка Томића вјештачи Полиција Брчког, одговорили су да се у интересу истраге не могу износити детаљи у јавност.

Након што је адвокат Томић медијима рекао да су мотив по њему убиства Давида Драгичевића „велике паре и трговина оружјем“, много питања је отворено.

Отац страдалог младића Давор Драгичевић, одбацује било какву везу његовог сина са пронађеним лаптопом, који је из наводно опљачкане куће у улици Велибора Јањетовића Јање у насељу Лауш.

Тврди да Давид није страдао ту, већ да је отет из центра Бањалуке, држан шест дана и угушен.

Додаје да његов син није био у близини те куће (Рађена) у ноћи када је нестао, да је све покушај наставка „монтираног процеса“.

“Тај лаптоп сам ја видио, то је изгледао као да је из 48.године, ништа се на томе не може радити. То је подметнут доказ у циљу скретања пажње и покушаја да се истрага скрене у погрешном смјеру.”

Драгичевић је најавио да 5.октобра са врећом за спавање долази на Трг Крајине, мјесто које чланови групе Правда за Давида и грађани називају Давидов Трг.

Од истине каже, одустати неће.

 

 

 

 

 

(N1)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img