spot_img
spot_img

Полицајка није открила локацију Низаме, али је била повезана са троструким убицом

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Управа полиције Министарства унутрашњих послова (МУК) Тузланског кантона данас ће званично покренути дисциплински поступак против полицијске службенице из Градачца Џенане Селимовић, потврђено је за портал Кликс.

Како незванично сазнаје овај портал, повезаност с троструким убицом из Градачца Нермином Сулејмановићем на одређени начин од раније постоји, али му није открила локацију на којој се налазила његова невјенчана супруга.

Јавности још увијек није званично саопштено на који начин је Сулејмановић сазнао на којој локацији се налази његова невјенчана супруга Низама Хећимовић, а коју је након проналаска брутално претукао те у преносу уживо на „Инстаграму“ убио хицем из пиштоља.

Међу осумњиченима која би могла бити одговорна за откривање локације нашла се полицијска службеница из Градачца Џенана Селимовић.

-Међутим, досадашња спроведена истрага је показала да ова полицијска службеница није открила на којој локацији се налазила Хећимовић, јер с таквом информацијом није располагала .Детаље о томе на који начин је полицијска службеница била повезана са Сулејмановићем, требало би јавности бити саопштено ускоро. То је на Тужилаштву Тузланског кантона, као и утврђивању канала посредством којег је троструки убица сазнао локацију његове невјенчане супруге – рекоа је извор Кликса.

Незванично, против ње Тужилаштво ТК извјесно неће покретати кривични поступак, али ће Управа полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона данас покренути дисциплински поступак. Она је сада осумњичена и за повезаност са другим криминогеним особама за што су, наводно, пронађени докази.

Одлуку о евентуалној суспензији са радног мјеста могао би донијети директор Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

Осим супруге, Сулејмановић је убио двије особе са којима је од раније био у сукобу – отац и син Ђенгиз и Денис Ондер.

Сулејмановић је ранио три особе међу којима је и Хариса Ондер, мајка и супруга Дениса и Ђенгиза.

 

 

(klix.ba)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img