spot_img
spot_img

Policajka nije otkrila lokaciju Nizame, ali je bila povezana sa trostrukim ubicom

spot_img
spot_img

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUK) Tuzlanskog kantona danas će zvanično pokrenuti disciplinski postupak protiv policijske službenice iz Gradačca Dženane Selimović, potvrđeno je za portal Kliks.

Kako nezvanično saznaje ovaj portal, povezanost s trostrukim ubicom iz Gradačca Nerminom Sulejmanovićem na određeni način od ranije postoji, ali mu nije otkrila lokaciju na kojoj se nalazila njegova nevjenčana supruga.

Javnosti još uvijek nije zvanično saopšteno na koji način je Sulejmanović saznao na kojoj lokaciji se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović, a koju je nakon pronalaska brutalno pretukao te u prenosu uživo na „Instagramu“ ubio hicem iz pištolja.

Među osumnjičenima koja bi mogla biti odgovorna za otkrivanje lokacije našla se policijska službenica iz Gradačca Dženana Selimović.

-Međutim, dosadašnja sprovedena istraga je pokazala da ova policijska službenica nije otkrila na kojoj lokaciji se nalazila Hećimović, jer s takvom informacijom nije raspolagala .Detalje o tome na koji način je policijska službenica bila povezana sa Sulejmanovićem, trebalo bi javnosti biti saopšteno uskoro. To je na Tužilaštvu Tuzlanskog kantona, kao i utvrđivanju kanala posredstvom kojeg je trostruki ubica saznao lokaciju njegove nevjenčane supruge – rekoa je izvor Kliksa.

Nezvanično, protiv nje Tužilaštvo TK izvjesno neće pokretati krivični postupak, ali će Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona danas pokrenuti disciplinski postupak. Ona je sada osumnjičena i za povezanost sa drugim kriminogenim osobama za što su, navodno, pronađeni dokazi.

Odluku o eventualnoj suspenziji sa radnog mjesta mogao bi donijeti direktor Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Osim supruge, Sulejmanović je ubio dvije osobe sa kojima je od ranije bio u sukobu – otac i sin Đengiz i Denis Onder.

Sulejmanović je ranio tri osobe među kojima je i Harisa Onder, majka i supruga Denisa i Đengiza.

 

 

(klix.ba)

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img