Pokušaj ubistva u kafani u Bijeljini: Napao suprugu, ona ga ubola nožem u grudi

Jelica L. (50) uhapšena je zbog sumnje da je pijana pokušala da ubije vanbračnog supruga Slobodana L. (38), tako što ga je ubola nožem u grudi, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Nezvanično saznajemo da se sve desilo u kafani “Jelica”, koja je u vlasništvu osumnjičene žene, nakon što ju je suprug napao.

Izvor blizak istrazi je rekao da je Jelica L. policiji prijavila da ju je u svojoj kafani ubola Slobodana L. u samoodbrani.

– Policijskoj stanici Bijeljina 24. novembra oko 18.10 časova prijavljeno je da je u lici Račanska u ugostiteljskom objektu došlo do fizičkog napada između supružnika koji su u vanbračnoj zajednici. Prema prijavi, muškarac je napao ženu. Nakon toga je J. L. nožem povrijedila S. L. u predjelu grudnog koša – saopštila je Policijska uprava Bijeljina.

U saopštenju su, navodeći incijale, dodali da je povrijeđeni Slobodan L. hospitalizovan u Medicinskom centru Bijeljina i nije životno ugrožen.

Navodi se da je alkotestiranjem Jelice L. utvrđeno da ima 1,08 gr/kg alkohola u organizmu.

– Uz nadzor i prisustvo postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini uviđaj su izvršili policijski službenci Policijske uprave Bijeljina. Nakon završene kriminalističke obrade lica i dokumentovanja predmeta, oba lica će biti prijavljena tužlaštvu zbog počinjenih krivičnih djela – Jelica L. zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju, dok će lice Selobodan L. biti prijavljen zbog krivičnog djela nasilje u porodici – saopštila je policija, navodeći inicijale.

U Medicinskom centru u Bijeljini,navodeći inicijale, rekli su da je Slobodan L. dovezen u srijedu u 18 časova.

– U tom trenutku povrijeđeni muškarac je bio u teškom stanju šoka. Nakon što smo obavili rentgensko snimanje, utvrđeno je da nije oštećena plućna maramica i nakon medicinskog zbrinjavanja njegovo stanje je stabilno. Zadržan je na odjeljenju radi dalje opservacije i praćenja njegovog ukupnog zdravstvenog stanja – izjavio je dežurni ljekar u bijeljinskoj bolnici Željko Pejović.

 

 

(glassrpske.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime