spot_img
spot_img

Poklonio firmu radnicima

spot_img
spot_img
spot_img

Ambasador Bosne i Hercegovine u Rumuniji, dr Mile Vasić ponovo je zainteresovao javnost jednim neobičnim potezom.

Ambasador Bosne i Hercegovine u Rumuniji, dr Mile Vasić, koji je u žižu javnosti dospio kada su vodeći hrvatski mediji objavili tekstove u kojima su optužili HDZ da je plagirao njegov izborni program pod imenom 5+, koji je on kao član Narodnog demokratskog pokreta (NDP) kreirao za potrebe parlamentarnih izbora u Republici Srpskoj, ponovo je zainteresovao javnost jednim neobičnim potezom.

Naime, Vasić je firmu, čiji su osnivači i vlasnici njegova supruga i on, poklonio svojim radnicima!

Ambasador Vasić je istakao da u tome ne vidi ništa neobično i da je za njega najprirodnije bilo da firmu koju je pravio zajedno sa svojim radnicima njima i pokloni.

On je dodao da, budući da se nalazi u Rumuniji gdje obavlja dužnost Ambasadora BiH, nije u mogućnosti da nastavi da vodi firmu u punom kapacitetu, imao je izbor ili da firmu ugasi ili da je proda. U takvoj situaciji, profesor Vasić nije imao dilemu šta treba da uradi i odlučio je da je pokloni svojim radnicima i kolegama.

Firma je od sada, zahvaljujući velikodušnom i nadasve humanom gestu ambasadora Vasića, u vlasništvu njegovih dojučerašnjih radnika i kolega.

 

 

 

(prnjavor.info)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img