spot_img
spot_img

Погледајте најзанимљивије фотографије настале на Чевљанској кориди

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Корида у Чевљановићима јуче је окупила више од 10.000 посјетилаца, а како позната узречица каже “Хиљаду људи, хиљаду ћуди”, фотографи су имали прилику забиљежити доста занимљивих ситуација.

И иће и пиће, а уз то и музика и добар провод и расположење, је све што је било потребно посјетиоцима на Чевљановићима јуче да на најбољи могући начин искористе недјељу.

Иако ове године у шаторима није било голишавих плесачица јер како су организатори казали, то није ни у традицији овог догађаја, а ни због породица које долазе са дјецом, било је голишавих мушкараца на рингишпилу.

Пјесме су понијеле и посјетиоце испод шатора гдје су пјевали Мирсада и јарани, али и други извођачи, па се посјетиоци нису либили попети на стол и показати шта је мерак и ћеиф.

Хиљаде људи је пратило и борбе бикова, због чега су многи и дошли, а с обзиром да неки нису могли из првих редова гледати борбе бикова, искористили су стубове електричне енергије да се попну и гледају борбе првака.

Сигурно је да ни сунце, али ни киша нису покварили народно весеље јер су кишобрани и сунцобрани, али и шатори били обавезна опрема оних најискуснијих који годинама посјећују овај догађај.

Иначе, прва корида у Чевљановићима одржана је прије више од седам деценија, а манифестацију организатори желе вратити у изворни оквир гдје ће добра забава, дружење, иће и пиће уз музику и народно весеље, али и борбе бикова, бити оно што је потребно сваком посјетиоцу.

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img