spot_img
spot_img

Пијани Сплићанин изреволтиран изборима у БиХ претукао жену и кћерку

spot_img
spot_img

Судија истраге сплитског Жупанијског суда одредио је једномјесечни истражни затвор 56-годишњем поморцу који је у недјељу своју супругу изударао кухињском столицом и шаком ударио своју кћер, а након што се, како сазнаје Слободна Далмација, алкохолизован изнервирао пратећи на телевизији ток избора за представнике Дома народа парламента Федерације БиХ.

Сплићанин је ухапшен под сумњом да је посљедње двије године психички злостављао супругу и кћер, називајући их у разним приликама погрдним именима, а све због женина српско-бошњачког поријекла.

Све је кулминирало у недјељу, 3. октобра, око 17 часова, када је након ручка, у видно алкохолисаном стању, без икаквог разумног повода почео псовати супругу на основи њезина поријекла. Несретна је жена покушала цијелу ситуацију окренути на шалу како би избјегла физички напад, но насилник је узео јастук на којем иначе лежи њихов пас те ју је ударио њиме да би затим са својих више од 110 килограма тежине легао на њу и јастук јој ставио на главу притискајући и вријеђајући је.

Тад је њихова пунољетна ћерка чула да се нешто догађа, изишла је из собе те је повикала да пусти њену мајку, што јој је, према полицијском извјештају, и спасило живот јер ју је могао угушити. Пијани је насилник тада кренуо према кћери, а мајка је стала између њих те је он, због алкохолисаности, изгубио равнотежу и пао на под. Кћи га је покушала смирити, но он ју је ухватио рукама за врат. Мајка је покушала то спријечити повлачећи га. То га је накратко омело, а онда је шаком ударио кћер у чељуст.

Супруга га је тада полила водом, а кад се окренуо према њој, спотакнуо се и пао ударивши главом те му је потекла крв. То га је додатно разбјеснило па је супругу гурнуо на под, узео кухињску столицу и њоме ју је два пута ударио.

Први ју је ударац ударио у руку јер се покушала заштитити, а други јој је разбио главу.

Мајка и кћи успјеле су некако побјећи из стана и назвати полицију, која је одмах ухапсила насилника.

Жена је превезена на Хитну помоћ, гдје су јој љекари сашили рану. Иако је на испитивању у ОДО-у Сплит углавном негирао оно за што га се терети, 56-годишњак је иза решетака истражног затвора на Билицама завршио због опасности од утицаја на свједоке и опасности понављања дјела с обзиром да је, како је оцијенио судија истраге, у свом понашању показао изнимну агресивност, упорност и бешћутност, преноси бљесак.инфо.

 

 

 

(bljesak.info)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img