spot_img
spot_img

Петровић о опозиву: Поломићете зубе на Бијељини

spot_img
spot_img

Љубиша Петровић, градоначелник Бијељине, поводом данашње одлуке скупштинске већине о покретању процеса његовог опозива, рекао је да опозив неће успјети.

“Одговорно и свјесно им поручујем да их у Бијељини чека политички крај. Када поломе зубе и када опозив не успије, узећу заставу Републике Српске, заставу града Бијељина и заставу Српске демократске странке, ићи ћу пјешке од Бијељине кроз Брчко, Шамац, Модричу, Добој и друге општине, заједно са народом и ићи ка Бањалуци, а тамо ћемо се видјети, ЦИК предсједниче”, навео је Петровић.

Народ је, како је додао, увијек одлучивао.

“На Бијељини ћете поломити зубе, јер је народ увијек одлучивао и никада није дао легитимитет криминалу, злоупотребама, пљачкама јавних предузећа, лажним дипломама и пресуђеним починитељима сексуалних деликата, а такви се налазе у Скупштини града. Доживјећете политички крах који ће вас увести у ваш политички крај заједно са бијељинском свитом. Скупштина се данашњом Одлуком дрзнула да прекраја слободну вољу народа која је 2020. године изречена јасно, када је народ мени као градоначелнику указао повјерење да водим Бијељину у наредне четири године. Људи који су се усудили на то, управо ће ту вољу народа осјетити 19. марта”, навео је Петровић.

Како је саопштено из Петровићевог кабинета, он је позвао грађане да у што већем броју изађе на референдум и још једном слободно искаже своју вољу, али је и, како се додаје, као лицемјерно оцијенио то што покретачи процедуре опозива ни у једном тренутку нису саопштили јавности на који ће начин сносити одговорност када опозив не прође.

“Чиме они одговарају за формирање овог политичког циркуса? Нико није рекао да ли ће се, када опозив не прође, одрећи својих функција, а знамо да их имају по неколико. Исто тако, знамо да немају народну подршку, а једину шансу коју виде у опозиву је да поново покраду народну изборну вољу. Томе се свјесно одупиремо и јасно кажемо: поломићете зубе на Бијељини”, поручио је Петровић.

 

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img