spot_img
spot_img

“Pepco” raspisao oglase za BiH, traži radnike i u Brčkom

spot_img
spot_img

Kompanija “Pepco” objavila je oglase u kojima traži više radnika na području BiH.

Popularni maloprodajni lanac u Banjaluci, Brčkom, Istočnom Sarajevu i Gradišci nudi zaposlenje na pozicijama poslovođe, voditelja smjene te blagajnika, odnosno prodavača.

Ukupno, ponuda se odnosi na zapošljavanje po četiri voditelja trgovine i voditelja smjene, kao i pet prodavača.

Kako je ranije objavljeno, Bosna i Hercegovina će biti 19. tržište za Pepco brend. Ovaj lanac ima više desetina hiljada radnika, u više od 3.000 trgovina na starom kontitentu i slovi kao najbrže rastući evropski brend.

Inače, nakon što je prošle sedmice objavljena vijest o likvidaciji Steinhoff International, kompanije koja u svom vlasništvu ima čak 72 odsto dionica ovog popularnog lanca odjećom i kućanskim potrepštinama, o svemu se službeno oglasila i Pepco grupacija.

“Radi izbjegavanja sumnje, želimo vas obavijestiti da to neće uticati na Grupu Pepco N.V., koja je već nekoliko godina odvojena od Steinhoff. Pepco posluje kao samostalna, uspješna firma, s vlastitim finansiranjem i snažnim bilansom”, poručili su oni u dopisu upućenom “Nezavisnim novinama”..

Pepco Grupa nedavno je najavila dalji strateški napredak, nastavak snažnog rasta prihoda i dobiti koji su potaknuti strategijom širenja lanca trgovina.

 

(nezavisne.com)

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img