spot_img
spot_img

“Pepco” расписао огласе за БиХ, тражи раднике и у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Компанија “Pepco” објавила је огласе у којима тражи више радника на подручју БиХ.

Популарни малопродајни ланац у Бањалуци, Брчком, Источном Сарајеву и Градишци нуди запослење на позицијама пословође, водитеља смјене те благајника, односно продавача.

Укупно, понуда се односи на запошљавање по четири водитеља трговине и водитеља смјене, као и пет продавача.

Како је раније објављено, Босна и Херцеговина ће бити 19. тржиште за Pepco бренд. Овај ланац има више десетина хиљада радника, у више од 3.000 трговина на старом контитенту и слови као најбрже растући европски бренд.

Иначе, након што је прошле седмице објављена вијест о ликвидацији Steinhoff International, компаније која у свом власништву има чак 72 одсто дионица овог популарног ланца одјећом и кућанским потрепштинама, о свему се службено огласила и Пепцо групација.

“Ради избјегавања сумње, желимо вас обавијестити да то неће утицати на Групу Pepco Н.В., која је већ неколико година одвојена од Steinhoff. Pepco послује као самостална, успјешна фирма, с властитим финансирањем и снажним билансом”, поручили су они у допису упућеном “Независним новинама”..

Pepco Група недавно је најавила даљи стратешки напредак, наставак снажног раста прихода и добити који су потакнути стратегијом ширења ланца трговина.

 

(nezavisne.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img