spot_img

Пепцо почео са регрутовањем кадра у БиХ

Published:

Пољски ланац дисконтних трговина који нуди одјећу за цијелу породицу и производе за домаћинство, а који је на самом крају прошле године најавио улазак на тржиште Босне и Херцеговине, у фази је регрутирања почетног кадра.

Ланац, који има регистровану фирму у БиХ Пепко Б-Х д.о.о..Сарајево расписао је огласе за посао за радна мјеста Senior HR Business Partner, Подручни водитељ и Водитељ за пројекте изградње и инвестиција.

Пепко је најавио да у почетку своје прве трговине у БиХ планира отворити на подручју Сарајева и Бањелуке. Објавио је да тражи дугорочни закуп простора од 450 до чак 700+ квадратних метара у малопродајним и трговачким центрима у градовима и мјестима с више од 15.000 становника.

Трговачки ланац, како наводи indikator.ba, има и активирану веб страницу за Босну и Херцеговину.

С главном канцеларијом у Познану, Пољска, твртка има више од 25.000 радника у 18 територија у средњој и источној Еуропи те западној Еуропи, укључујући трговине у Италији и Шпанији, Њемачкој и Грчкој. Котира на Варшавској берзи.

Асортиман трговина Пепко чине дјечја, женска и мушка одјећа, доње рубље, модни додатци, играчаке, кућни намјештај, декоративни производи и украси, кућански текстил и друго. У групи кажу да су у сржи њиховог пословања једноставност, интегритет, тимски рад и предузетништво.

 

 

 

 

(agencije)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img