spot_img
spot_img

Пелагићево: Тешић преузео дужност

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Данас је у кабинету начелника општине Пелагићево извршена примопредаја дужности између досадашњег начелника општине Симе Стакића и новоизабраног начелника општине Славка Тешића.

“Потписивањем записника, и званично сам преузео дужност. Морам да обавијестим становнике општине Пелагићево, да дужност преузимам са дугом од 1,2 милиона марака, гдје су дугорочне и краткорочне обавезе, обавезе према добављачима, као и обавезе према радницима”, рекао је Тешић медијима.

“Затекли смо и око 160.000 марака неукњижених услуга, обавезе према радницима износе 145.000 марака, води се 12 судских поступака. Финансијска ситуација неће бити сјајна у овој години, али са својим тимом рјешавамо један по један проблем”, прецизирао је Тешић.

“Успјели смо да обезбједимо бесплатан превоз за средњошколце у Брчко, подијелили смо стипендије свим нашим студентима, у наредној школској години подијелићемо бесплатне уџбенике свим ученицима, обезбједићемо средства нашим пољопривредницима. Ово је само дио онога што смо обећали. И поред свих проблема, наши грађани могу бити спокојни, да ће општина Пелагићево ићи путем напретка”, закључио је нови начелник општине Пелагићево.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img