spot_img
spot_img

Пелагићево: Осумњичен да је ранио суграђанина јер му је вријеђао кћерку

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Нико Л. из Пелагићева рањен је у ногу хицем из пиштоља а полиција за то сумњичи његовог суграђанина Петра П. у чијем дворишту се све десило.

Инцидент се десио у мјесту Поребрице када је, како сазнајемо, оштећени дошао у двориште куће осумњиченог и упућивао његовој кћерки погрдне ријечи, након чега је њен отац посегнуо за оружјем.

Овај догађај полицији у Пелагићеву 12. маја око 22.50 часова пријавили су припадници полиције Брчко дистрикта након што је у болницу у Брчко довезен Н.Л. из Пелагићева са прострелном раном у предјелу ноге.

“Оштећени је полицијским службеницима изјавио да је наведену повреду задобио у мјесту Поребрице из ватреног оружја, пиштоља од стране П.П.”, наводи се у саопштењу ПУ Бијељина. Додају да су по запримљеној пријави поступили су полицијски службеници који су извршили увиђај лица мјеста. О свему наведеном обавјештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Добоју.

Истичу да је П.П. ухапшен, а на основу наребе Основног суда у Шамцу а под надзором надлежног тужилаштва извршен је претрес куће и помоћних објеката које користи, а пронађен је и привремено одузет пиштољ са припадајућим оквиром и муницијом, а полиција ради на утврђивању околности догађаја.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img