spot_img
spot_img

Пејка Медић: Бојим се ходати Сарајевом

spot_img
spot_img

Није је ми свеједно отићи на моје радно мјесто након ових посљедњих монструозних пријетњи, али нећу одустати долазити, јер свој посао радим професионално, казала је за “Независне” Пејка Медић, директорица БХ Радија 1, након што је полицији пријавила пријетње које је примила путем друштвених мрежа Фејсбук и Твитер.

На друштвеним мрежама је освануо позив на убиство, а “четникуша и геноцидашица”, само су неке од увреда које су јој упућене.

Медићевој је пријећено и раније, а прошле године је тражила и полицијску заштиту, али како каже, на жалост, они који су јој пријетили до данас нису одговарали.

“Не ходам нигдје у Сарајеву, наравно да се плашим , крећем се на локацији Источно Сарајево, Радиотелевизије Босне и Херцеговине”, рекла је Медићева.

Казала је да се нада да ће полиција одрадити свој дио посла.

Из Полицијске управе Бањалука казали су да им се 19. марта, обратило одговорно лице Радиотелевизије Босне и Херцеговине П.М, те пријавило да су јој путем друштвених мрежа Фејсбук и Твитер од стране непознатих лица, упућени коментари пријетећег и увредљивог садржаја на вјерској и националној основи.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img