Pavić: Opet imamo korektne odnose sa SNSD-om

Lider DNS, Marko Pavić, u intervjuu za „Insajder“  najavljuje nova kadrovska pojačanja u DNS-u i njegovo dodatno jačanje, komentariše odnose sa SNSD, govori o formiranju vlasti na nivou BiH…

Na pitanje šta za DNS znači prelazak  „Slobode“ u DNS, odnosno povratak tri odbornika iz Skupštine grada Banjaluka, predvođeni Budimirom Balabanom, Pavić kaže da je prelazak Balabana, Šibarevića i Jaćimovića u Demokratski narodni savez na jednoj strani potvrda kontinuiteta u radu i principijelnosti u radu DNS-a a sa druge strane, da oni koji su radili na razbijanju Demokratskog narodnog saveza vide da  je to ojačalo DNS.

„Demokratski narodni savez je zaista bio pod jednom presijom, pod pritiskom, ali mi smo to izdržali i sada te presije više nema. Neke stvari između SNSD-a i DNS-a su sada razjašnjene. Sada je očigledno, a nama je to bilo jasno i onda, da nije bilo razloga da se DNS satanizuje, jer su to sve bile želje pojedinaca koji su na taj način htjeli ostvariti neke svoje ciljeve i koji su u tu igru htjeli uvući i SNSD“, rekao je Pavić. 

- Reklama -

Pavić ističe da će se za desetak dana imati tačne podatke koliko je članstva procentualno prešlo u DEMOS, a koliko je ostalo vjerno DNS-u, dodajući da u Demokratskom narodnom savezu nema razloga da brigu. „Nas je napustio jedan broj funkcionera koji se prepao za svoja radna mjesta kada je vidio kako idu smjene kadrova DNS-a, onda su pod presijom, prijetnjama silom, otkazom, ucjenama i slično morali prihvatiti da napuštaju našu partiju” rekao je Pavić.

Komentarišući trenutne aktivnosti u Gradskom odboru DNS-a Banjaluka, Pavić očekuje da će Banjaluka biti najjači Gradski odbor i da će svoju snagu pokazati na lokalnim izborima.

(insajder.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime