spot_img
spot_img

“Ово није трка на сто метара”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

“Млади, заиста, у великом броју препознају искрена настојања Демократског народног савеза да им омогући да имају истакнуто мјесто у ДНС-у и да на тај начин преузму одговорност и дају допринос развоју Бањалуке у сарадњи са старијим и искуснијим члановима”, казао је потпредсједник ДНС-а и посланик те странке у НСРС Милан Радовић. Поручује да полиитка није трка на 100 метара већ маратон.

Радовић, један од најозбиљнијих кандидата за предсједника Градског одбора ДНС-а, каже у интервјуу порталу Инсајдер, да ће то за њега бити велика част и обавеза.

“Сву своју снагу, знање и енергију усмјерићу на то да ДНС у највећем граду Српске буде јачи него икад, али и да Бањалука уз помоћ Демократског народног савеза израсте у модеран европски универзитетски град”, казао је Радовић, наводећи да вријеме ради за ДНС.

Одговарајући на питање да је он један од политичара кога грађани доживаљавају позитивно, а што су показала нека истраживања, Радовић је рекао да је обрадован том чињеницом.

“Глас народа увијек треба слушати и поштовати. Избори су показали да грађани желе нова лица на политичкој сцени, а очигледно, препознали су да сам ја једно од тих лица и тиме сам обрадован”, казао је Радовић.

Уколико у недјељу будете изабрани за предсједника Градског одбора, шта ће бити циљеви ДНС у највећем граду Српске?

-Циљеви бањалучког ДНС увијек су исти, а то је да будемо један од носилаца будуће градске управе. Наставићемо да чинимо све да квалитет живљења и услуга грађанима буде још бољи. У центру наше пажње биће обичан човјек, односно побољшање његовог животног стандарда. Учинићемо све да буде што више социјалне правде при запошљавању и да остваримо оно што смо пропагирали у предизборној кампањи – да свака породица у граду има бар једног запосленог члана – казао је Радовић.

Наглашава да свакодневно разговара са грађанима.

“Важан је тај контакт. Ја лично имам довољно искуства, знања и енергије да дам нови замајац развоју Демократског народног савеза. Нисам никакав месија, већ неко ко је спреман да вриједно ради и мотивише друге да то исто чине”, казао је Радовић.

Што се тиче локалних избора, који ће се одржати следеће године, Радовић каже да ће наредних мјесеци фокус бити стављен на апстиненте.

“Апстиненцију ћемо најбоље превазићи уколико стиснемо руку свакоме ко је у овом тренутку разочаран у политику и убиједимо га да својим гласом може промијенити свој живот најбоље. Треба бити стрпљив и упоран. Политика није трка на 100 метара већ маратон, стална тежња да се нешто промијени набоље. Побједе и успјех ДНС тек предстоје”, увјерен је Радовић, који је био и један од успјешнијих банкара у РС и БиХ.

Каже да у градском одбору ДНС-а у Бањалуци, уколико буде изабран за предсједника, планира радити на споју младости и искуства.

“ДНС управо инсистира на томе да се створи друштвени амбијент који ће омогућити да омладина дође више до изражаја. Квалитетно улагање у младе данас значи квалитетну будућност за цјелокупно друштво. Млади, заиста, у великом броју препознају искрена настојања Демократског народног савеза да им омогући да имају истакнуто мјесто у градском одбору и да на тај начин преузму одговорност и дају допринос развоју Бањалуке. Наравно, у Градском одбору остају и стари истакнути чланови који су годинама стварали ДНС у Бањалуци. Тај спој младости и искуства увијек даје резултате, а тако ће бити и у случају Демократског народног савеза. Имамо људе спремне и способне да раде за бољи живот у Бањалуци”, казао је Радовић.

(rtvbn.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img