I ovo je BiH: Dojahao na konju i zaprosio djevojku

Romantična prosidba se odigrala u ponedjeljak veče u Etno selo „Stanišići“. Milena Simanić rekla je „DA“ Stanku Mitroviću, pred brojnim prolaznicima, na proslavi apsolventske večeri.

Mlada studentkinja Pedagoškog fakulteta Milena iz Bijeljine s pravom može reći da je našla svog princa.

- Reklama -

U romantičnoj i bajkovitoj prosidbi, Stanko Mitrović, takođe iz Bijeljine, je pred očima brojnih oduševljenih prolaznika, njihovih prijatelja, dojahao na konju i zatražio ruku svoje princeze.

„Milena i ja smo u vezi nekih 20-tak mjeseci. Ona je te večeri došla na proslavu povodom završetka fakulteta, a nije imala pojma da ću je zaprositi. Na ideju sam došao pošto radim kao instruktor jahanja, a moja ljubav prema prirodi i konjima me je navela da to uradim kao što su naši preci vitezovi radili za svoje princeze. Milena je moja princeza kojoj sam krišom spremio iznenađenje“, ispričao je za InfoBijeljina Stanko Mitrović, dodajući da je ona bila zatečena i jako iznenađena, sve joj je bilo nestvarno, a prilikom zagrljaja je osjetio koliko joj srce lupa.

Ovu prosidbu je planirao više od mjesec dana. Mileni je rekao da će doći na proslavu u Etno selo, te je zamolio da izađe ispred restorana i da ga dočeka. Nije mogla ni slutiti šta će se dogoditi poslije. Stanko je jašući na konju prišao Mileni, kleknuo pred nju, izvadio vjerenički prsten, te je zamolio da se uda za njega.

Milena je rekla „DA“, a nakon što joj je dao prsten nastavili su slavlje u restoranu, dok će joj ovo veče zasigurno ostati za pamćenje.

 

 

 

 

(infobijeljina.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime