spot_img
spot_img

Осумњичен да је силовао немоћну старицу у Угљевику

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Основни суд у Бијељини одредио је једномјесечни притвор Миладину Ј. (56) из Угљевика осумњиченом да је силовао 74-годишњу старицу у селу поред Угљевика. Стравични напад догодио се 30. децембра прошле године.

Несрећна жена из страха није ни пријавила злочин, већ је то учинила њена комшиница када је сазнала за овај монструозни чин.

Недуго након пријаве Миладин Ј. је ухапшен због сумње да је починио кривично дјело обљубе над немоћним лицем. Старица је упућена на гинеколошки преглед који је потврдио да је била жртва сексуалног деликта.

Након криминалиситчке обраде Миладин Ј. је предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, које је и затражило да му се одреди једномјесечни притвор, преноси Аваз.

Могућ утицај на свједоке

“Након испитивања у тужилаштву, у својству осумњиченог, стављен је приједлог за одређивање једномјесечног притвора М. Ј. Притвор је предложен због бојазни да би боравком на слободи М.Ј. могао утицати на свједоке и тако ометати истрагу. Такође и због тога што би, због обиљежја кривичног дјела за које се терети, могло доћи до нарушавања јавног реда”, рекла је портпарол ОЈТ Бијељина Данка Продановић.

Судија за претходни поступак је прихватио приједлог тужилаштва и Миладин Ј. је спроведен иза решетака.

 

 

 

(avaz.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img