spot_img
spot_img

Орашје: Свекра гађала мандаринама, па добила батине од мужа

spot_img
spot_img

Милијана Д. из Орашја оптужена је за насиље над свекром М.Д., којег је вријеђала и гађала мандаринама, а њен муж Ивица Д. оптужен је да јој је шаком задао више удараца у главу и вукао је за косу.

Милијана Д. оптужена је због кривичног дјела насиље у породици, а њен супруг због кривичног дјела лака тјелесна повреда.

Према наводима оптужнице, све се десило 5. новембра 2022. године око 13 часова у породичној кући у Орашју.

“Након вербалне расправе са свекром, оптужена је са стола узела непознати предмет те свекра њиме погодила у палац десне шаке, псујући му мајку и вријеђајући га, те бацајући мандарине на њега. Истовремено је вријеђала супруга И.Д.”, наводи се у оптужници.

Када је муж покушао да је спријечи да се физички обрачуна на свекром, супруга га је рукама ударила у главу и тијело.

Наводи се да је оптужена била свјесна да тако угрожава мир чланова породице са којима живи у заједничком домаћинству, што је и хтјела дрским и безобзирним понашањем.

Оптужницу је, наиме, зарадио и њен супруг Ивица Д., који је након вербалне расправе са супругом у овом окршају физички насрнуо на њу и затвореном и отвореном шаком задао јој више удараца у главу.

Наводи се да је супругу вукао за косу па је она задобила лаку тјелесну повреду.

Ради се о нагњечно-раздерној рани горње усне и нагњечењу и огуљотини врата с лијеве стране.

Такође, наводи се да је и он био свјестан да може повриједити члана породице, што је и хтио, те је тјелесно повриједио брачног друга.

 

 

 

(nezavisne.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img