spot_img
spot_img

OK Borac i BetOle zajedno u nove pobjede – BetOle, igraš da dobiješ!

spot_img
spot_img

Nakon što su dogovorili podršku i potpisali sponzorske ugovore sa nekoliko fudbalskih klubova u Bosni i Hercegovini, BetOle nastavlja sa podrškom sportskim kolektivima u Bosni i Hercegovini čime pokazuju visoku svijest o društvenoj odgovornosti.

U narednoj sezoni Odbojkaški klub “Borac” iz Banja Luke biće dosta sigurniji i jači kada su finansije u pitanju, s obzirom na to da su potpisali jedan od najvećih sponzorskih ugovora u istoriji i to sa regionalnim liderom u onlajn priređivanju igara na sreću.

“Ovim potpisom, dobili smo zasigurno jednog od najvećih sponzora u našoj istoriji kluba. Veoma sam ponosan što je to upravo BetOle, koji je od starta pregovora pokazao izuzetno poštovanje prema našem klubu zbog rezultata koje smo postigli u prethodnih nekoliko sezona. Ovaj lider igara na sreću je u nama prepoznao kvalitet i perspektivu, te sa pravom možemo da se nadamo sjajnim rezultatima sa ovakvim sponzorom. Pred nama je, takođe, velika odgovornost da sjajnim partijama, odgovorimo na ovaj potez”, rekao je Aleksandar Dakić, predsjednik odbojkaškog kluba Borac iz Banja Luke.

BetOle je pored Odbojkaškog kluba „Borac“, potpisao i ugovor o sponzorstvu sa ŽOK „Borac“.

“ŽOK “Borac” u novu sezonu ulazi kao jedna od najkvalitetnijih i najiskusnijih ekipa u prvenstvu, a pored prvenstva, djevojke očekuju mečevi i u Kupu Republike Srpske. Kao što je i moto našeg sponzora, i mi igramo da dobijemo, a zajedno sa BetOle-om, u to ne sumnjamo”, zaključio je Dakić.

“Odbojkaši Borca u novu sezonu ulaze kao jedna od najperspektivnijih i najmlađih ekipa u prvenstvu. U rosteru je mnoštvo mladih reprezentativaca, a poznato je da je i šef struke Mišo Marjanović, selektor kadetske reprezentacije. BetOle će uvijek podržavati mladost i kvalitet, a upravo to smo i prepoznali u Borcu”, kaže Miodrag Todorović, direktor kompanije BetOle.

“Naša kompanija prati uspjehe i rezultate domaćih klubova, a Borac je sigurno jedan od brendova koji vrijedi na našim prostorima. U novu sezonu ulaze sa nešto podmlađenim sastavom, ali ambicije su im uvijek visoke i mi smo tu da ih podržimo u ostvarivanju ciljeva. Mlada su i perspektivna ekipa, te se nadamo da će upravo ovi aduti biti najveća prednost u narednoj, ali i u godinama koje su pred nama. Mi ćemo se potruditi da im budemo siguran partner i podrška u napadu na sam vrh BiH odbojke, a da se radi o veoma dobro vođenom klubu, pokazuje i činjenica da su prethodne sezone po prvi put u istoriji nastupili i u Čelendž kupu Evropske odbojkaške federacije. U isto vrijeme imamo i žensku ekipu ko-ja će se boriti za povratak u Premijer ligu BiH i na tom putu ćemo im biti bezrezervna podrška. Ne sumnjamo da će uz našu podršku i ženska i muška ekipa ispuniti ciljeve i biti najbolji mogući reprezent domaće odbojke u inostranstvu”.

I djevojke i momci Borca sezonu počinju početkom oktobra. Budite uz odbojkašice i odbojkaše Borca i ove sezone, jer sve posjetioce na utak-micama očekuju brojna iznenađenja.

Zajedno u nove pobjede uz BetOle jer igraš da dobiješ.

 

 

(sponzorisana objava)

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img