spot_img
spot_img

Одржан Први студентски конгрес биомедицинских наука Републике Српске

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Протекли викенд обиљежио је Први студентски конгрес биомедицинских наука Републике Српске одржан у периоду од 28-30. октобра у комплексу „Етно село Станишићи“ у Бијељини.

Конгрес је реализован од стране Студентског савеза Медицинског факултета Фоча и окупио је студенте медицинских и стоматолошких факултета са подручја Босне и Херцеговине и Србије.

Студенту су у наведеном периоду имали прилику да похађају бројна предавања и радионице од стране еминентних европских и свјетских стручњака, као и да сами излажу научне радове. Предсједник научног одбора је професор доктор Синиша Ристић.

Организатори посебну захвалност упућују бројним коорганизаторима конгреса, као и директорима здравствених установа Републике Српске који су присуствовали самом отварању конгреса и помогли да ови млади људи своју идеју спроведу у дјело.

Конгрес је отворио ректор Универзитета у Источном Сарајеву професор доктор Милан Кулић, а предсједник организационог одбора Немања Митровић затворио је конгрес, поздравио све учеснике уз жељу да овакав вид едукације и дружења студената биомедицинских наука постане традиција.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img