spot_img
spot_img

Од понедјељка и у БиХ могућ снијег

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Из Хрватског хидрометеоролошког завода (ДХМЗ) упозоравају да нас у понедјељак очекује велика промјена времена и први овосезонски озбиљнији снијежни покривач.

У суботу, 11.11.2017. слабији локални пљускови се прогнозирају за Херцеговину. У осталим дијеловима БиХ умјерено до претежно облачно вријеме. Прије подне магла на западу и сјеверозападу.

Вјетар слаб јужног смјера. Најнижа јутарња температура углавном између 3 и 6°C, на југу земље од 6 до 9°C. Највиша дневна температура између 10°C и 15°C.

У недјељу, 12.11.2017. у Босни и Херцеговини претежно облачно вријеме. Од послијеподневних сати према крају дана се очекује киша у већем дијелу земље, осим у централним и источним подручјима. Више падавина у Херцеговини.

Вјетар умјерене јачине јужног смјера. Од послијеподневних сати се очекују и јаки удари југа. Најнижа јутарња температура углавном између 5 и 9°C, на југу до 11°C. Највиша дневна температура зрака између 11°C и 16°C.

У понедјељак, 13.11.2017. у Босни и Херцеговини се прогнозира облачно вријеме. Прије подне у нижим крајевима већином киша, на планинама снијег. Једино у Крајини сусњежица се очекује и у нижим предјелима. Од послијеподневних сати према крају дана, падом температуре, снијег или сусњежица се очекују у западним, централним и источним подручјима.

Вјетар у Крајини, сјеверним и сјевероисточним подручјима слаб до умјерене јачине западног и сјеверозападног смјера. У остатку земље умјерено јако југо, које ће од послијеподневних сати промијенути смјер на сјевер.

Температура прије подне углавном између 6 и 12°C, на југу земље до 15°C. Од средине дана температура у опадању. У Крајини температура између 1 и 4°C.

 

 

 

(rtvbn.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img