spot_img
spot_img

Обилазио колону код наплатне кућице па посјечен чакијом

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Тројица мушкараца су повријеђена, а тројица ухапшена, након масовне туче која је избила испред наплатних кућица у Чатрњи, на аутопуту Бањалука – Градишка, и то након што је пасат обилазио колону, а затим закачио форд фијесту, испред које је хтио да се убаци.

Потврдили су нам то полицијски извори, који додају да је током овог обрачуна потегнута и чакија, коју су истражиоци током увиђаја пронашли.

“Испред наплатних кућица у Чатрњи у недјељу формирала се колона у правцу Градишке. Тако је и дошло до овог инцидента, који је Полицијској управи Градишка пријављен око 16.25”, потврдили су извори “Независних”.

Како додају, досадашњом истрагом је утврђено да је Сафет Ибрахимовић (28) из Градишке, који је возио форд фијесту, био у колони, а с њим у возилу били су и његов суграђанин Дијего Чизмић (49), те Бањалучанин Давид Павић (60).

“У једном моменту наишао је пасат, који је прошао колону идући зауставном траком. Возач пасата, Бањалучанин Живко Чича (59), с којим су у возилу били његов син Ранко Чича (29) те Радован Николчић (31), покушао је да се убаци испред фијесте, али му то Ибрахимовић није допусти, те је дошло до мањег судара та два возила”, наводе саговорници “Независних”.

Како истичу наши извори, потом је Ибрахимовић, заједно с Павићем и Чизмићем, напао Живка Чичу, а онда и његове сапутнике Ранка и Радована.

“Ибрахимовић је притом возилом ударио Николчића, којем је тада сломљен прст, али и Ранка Чичу, који има лакше повреде”, појашњавају наши саговорници.

У том општем метежу, како додају наши извори, Павић и Чизмић су, прво један, а затим и други, чакијом лакше повриједили Живка Чичу, који има посјекотине на руци. Потом су оштетили и пасат.

“Пронађена је чакија, а ухапшени су Ибрахимовић, Павић и Чизмић”, закључује један од наших извора.

Увиђај на лицу мјеста извршили су припадници Полицијске управе Градишка, а о свим околностима догађаја обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Тужилац је наложио да се ухапшени, након испитивања, пусте на слободу, те да се у редовној процедури достави извјештај против њих.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img