Novo u BiH: Knjige u kojima je vaše dijete glavni junak!

Može li čitalac u isto vrijeme da bude i glavni junak priče? Sada može, zahvaljujući AlbaGreka BH! Prvi put u našoj zemlji, vaše dijete može postati junak priče koju čita.

Ovaj originalni koncept omogućava svakom djetetu da bude glavna zvijezda svoje knjige. U kvalitetne slikovnice, zajedno sa tekstom, štampa se ime djeteta, njegovih prijatelja, rodnog grada i ostali detalji koji knjigu čine potpuno jedinstvenom i ličnom.

- Reklama -

Na ovaj način se djeci približavaju ozbiljne teme i učenje se odvija kroz igru. Dijete ulazi u prelijepu priču sa svojim stvarnim drugarima i postaje zvijezda avanture koju vi izaberete.

Dovoljno je da osoba koja naručuje knjigu izabere u kojoj od ponuđenih priča želi da se dijete pojavi, a zatim da navede ime djeteta kojem će knjiga biti poklonjena. Mali čitaoci tako mogu da idu u avanture sa pandama, pingvinima ili delfinima, da istražuju džunglu ili da upoznaju čudnog čovječuljka po imenu Odgovornost…

Obrađeno je još mnogo interesantnih tema, a sve ih možete vidjeti na fejsbuk strancii AlbaGreka BH – OVDJE.

Knjige u tvrdom povezu, visokog kvaliteta, gotove za samo nekoliko minuta. Sa 24 strane i uz brojne ilustracije predstavljaju sjajan poklon za svako dijete.

AlbaGreka knjige dobile su posebnu podršku UNICEF-a, jer su edukativne i pedagoške, a ostaju atraktivne djeci zbog svog sadržaja. Ove knjige edukuju djecu o važnim stvarima, bez nasilja i kroz prelijepe ilustracije.

Mnogi mališani maštaju o tome da su glavni junaci neke knjige i da čine velika djela. Sada im to konačno možete omogućiti.

 

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime