spot_img
spot_img

Нијемац дошао у Прњавор да прослави Нову годину са својим радницима

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

С обзиром на то да их није могао окупити у Њемачкој, власник једне грађевинске фирме дошао је у Прњавор, те прославио Нову годину са својим радницима који су дошли кућама.

Овај гест Нијемца Матеса Регнера, којем није било тешко из Њемачке доћи у Прњавор, доказује како овај послодавац итекако цијени своје раднике.

У њемачкој грађевинској фирми “Proekt bau Regner” чији је Матеас власник, ради око 40 радника из Републике Српске, од чега је њих око 20 из Прњавора.

Регнер је првобитно намјеравао да у Њемачкој својим радницима организује дружење поводом надолазећих новогодишњих празника. Како их није било могуће окупити у Њемачкој, јер су радници кренули својим кућама, власник фирме је кренуо пут Прњавора, гдје је у прњаворском ресторану организовао дружење, на којем су присуствовали сви радници из Републике Српске заједно са супругама.

Како преноси портал Prnjavor.info окупљени радници нису скривали задовољство гестом власника, којем није било тешко посегнути из Њемачке, како би својим радницима дружењем честитао празнике.

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img