spot_img
spot_img

Ni ministar bezbjednosti nije bezbijedan: Nešiću podignut stepen zaštite

spot_img
spot_img

Sigurnosnim procjenama Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH je ustanovljeno da je ugrožena bezbjednosti ministra sigurnosti Nenada Nešića i zbog toga je povećan nivo njegove zaštite, potvrđeno je za Klix.ba.

Nešić je danas na konferenciji za medije koju je održao u Sarajevu drugim povodom odgovorio i na ovo pitanje, no nije želio govoriti o detaljima.

“Ono što mogu potvrditi jeste da su mi povećane mjere osiguranja i da policijske agencije rade svoj posao. Sve više od toga, niti mogu, niti želim da kažem”, odgovorio je Nešić.

Portal Istraga.ba danas je objavila da su sigurnosno-policijske agencije utvrdile da postoji “ozbiljna prijetnja po život ministra Nešića”.

Prema tim izvorima zbog (verbalnog) incidenta sa Đorđem Ždralom, ministru bezbjednosti BiH Nenadu Nešiću povećan je stepen zaštite.

Đorđe Ždrale, koji je 2010. godine osuđen na 20 godina zatvora zbog ubistva tadašnjeg načelnika Uprave policije Republike Srpske Ljubiše Savića Mauzera u Bijeljini, pušten je na slobodu u februaru prošle godine.

Ždrale je kaznu zatvora izdržavao u Vojkovićima, iza rešetaka je bio 12 godina, a Sud BiH ga je pustio prije nego je odležao čitavu kaznu.

 

 

(klix.ba)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img