Nešić pružio punu podršku DNS-u Lopare

- Reklama -

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić i potpredsjednik Đorđe Popović prisustvovali su koktelu za članove, simpatizere i goste DNS-a Lopare.

Nešić je ovom prilikom svim prisutnim poželio uspješnu 2020. godinu i najavio brojne aktivnosti u cilju što boljih priprema za predstojeće lokalne izbore.

- Reklama -

„Demokratski narodni savez je sve jači na području Semberije i jedinstveni smo u zajedničkom cilju a to je pobjeda. Sva istraživanja na području ove regije pokazuju da je DNS jedna od najjačih političkih partija“, rekao je Nešić.

On se zahvalio potpredsjedniku Popoviću na pozivu i ističe da će da pruži punu podršku radu DNS-u Lopare, kao i svim Odborima u cijeloj Republici Srpskoj.

Potpredsjednik DNS-a Đorđe Popović, takođe je poželio srećnu i uspješnu novu godinu, puno uspjeha u privatnom i društvenom životu.

„Idemo jače i odlučnije da napravimo najbolji rezultat, da pokažemo sebi i drugima da nas turbulencije u prethodnom periodu nisu poremetile nego su nam pomogle da budemo vrijedniji i sigurniji u pobjedu“, rekao je Popović.

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime