spot_img
spot_img

Nešić o napadu na studentkinje: “Evo, otvorite predmet protiv mene”

spot_img
spot_img

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Nenad Nešić ocijenio je da je napad na studentkinje Fakulteta kriminalistike, kriminologije i bezbjednosnih studija Univerziteta u Sarajevu pokušaj podizanja nacionalnih tenzija.

Nešić je rekao da u BiH postoje mnogo veći problemi i da je potrebno smirivanje, a ne podizanje tenzija.

On je rekao da je nečuveno da postoji otvoren predmet protiv djevojaka koje su samo iznosile svoje mišljenje i stavove i koje su dizale tri prsta.

– Evo Nešić će dići ovdje tri prsta, pa otvorite predmet protiv mene. Ne vidim šta je sporno u tome? – rekao je Nešić i dodao da u BiH postoje mnogo veći problemi.

Nešić je poručio da treba raditi na podizanju penzija i plata i zajedničkim dogovorima.

– Nemam ja ništa protiv toga da se neko izjašnjava kao Srbin, Hrvat ili Bošnjak. Sve poštujem. Poštujem sve žrtve i osuđujem sve zločine – istakao je Nešić na konferenciji za novinare nakon sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Crne Gore Filipom Adžićem.

On je poručio da se mora izaći iz perioda od 1992. do 1995. godine.

– Ne želim da budem zarobljenik tog ratnog perioda. Želim da živim u 2023. godini. Želim sa Adžićem zajedno da i BiH i Crnu Goru vodim u EU. Želim da budemo bez granica, a ne da nam djeca stoje tri časa na granici. E to je problem, a ne to ko je digao tri prsta – zaključio je Nešić i poručio da je spreman pokloniti se svakoj žrtvi.

 

 

(klix.ba)

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img