spot_img
spot_img

Непознати младић отплатио пензионерима дугове у маглајској апотеци

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Непознати младић данас је у апотеци у Маглају с намјером да плати дуг једног од пензионера који је узимао лијек одлучио ипак отплатити све дугове пензионера у тој апотеци који су износили близу 400 КМ.

Ово дирљиво свједочење с јавношћу је подијелио Зеничанин хуманиста Алдин Кајмаковић који је свједочио чину у маглајској апотеци.

У статусу који је на друштвеној мрежи с јавности подијелио, Кајмаковић говори како је приликом уласка у апотеку срео старијег човјека, пензионера који је радницу у том тренутку питао “Може ли до пензије?” те наставља:

“Понавља дидо 3 x двије таблете и 8,70 КМ, колико кошта лијек да не заборави… Задеси се ту особа која упита апотекарку ‘Да ли је дидо питао може ли до пензије па да тад плати или може ли му то терапије бити до пензије?”… Након што апотекарка рече да он узме на дуг до пензије, момак се понуди да плати тај лијек и ако има још несто дуга од раније. Када је апотекарка стидљиво рекла да има још дугова и да она тако пензионерима даје лијекове на вересију до пензије, момак је замолио да сабере све дугове које имају пензионери. Након краћег времена, момак је платио близу 400 КМ”, стоји у статусу Кајмаковића те додаје како је и апотекарка након тога заплакала јер није вјеровала да се такве ствари дешавају на данашњем времену.

“Ни мени није било нимало свеједно, искрено, постидио сам се због његовог доброчинства. Волио бих да сваки град има бар по једног таквог доброчинитеља, а овом младићу из Маглаја желим све најбоље и да и даље настави путем чињења добрих дјела”, закључио је Кајмаковић за Klix.ba.

 

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img