spot_img
spot_img

На три тикета добио 81.068 КМ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Да ли је у питању невјероватно знање, срећа или мјешавина и једног и другог није толико ни битно јер оно што је важно је да је један бањалучки кладионичар остварио сан сваког прогнозера јер је на три идентична тикета остварио добитак од 81.068 КМ.

“У нашим кладионицама је по тикету максималан добитак 50.000КМ, што је наш играч и играо. Међутим Немања Недовић чији број кошева је био један од парова на тикету није наступио тако да је самим тим квота на њега смањена на један, а онда и укупан добитак на 27.022КМ по тикету што чини укупан износ од 81.068КМ”, казао је Бојан Симакић, менаџер у АМ Спорт компанији.

Укупан потенцијални добитак на 14 гађаних парова је требао бити 150.000 КМ, али Немања Недовић у утакмици одиграној у сриједу није одиграо ни секунде за Уникаху, због повреде рамена.

Остварени добитак је исплаћен јутрос, неких 12 сати послије задње одигране такмице и то у пословници “АМ Спорт-а” у бањалучком насељу Анте Јакића.

Симакић је кроз смијех испричао да су сви од радника па и он сам били веома изненађени, сви осим добитника.

“Персонал је био поприлично изненађен и узбуђен било нам је драго да је неко узео толики новац, али за дивно чудо играч је био поприлично смирен. Можда је разлог томе што веома често игра тикете какве је прошао овај пут, то јест игра на велике добитке”, каже он.

Прича је постала занимљива и прије остваривања добитка. На крају када су на тикетима остала само два пара, добитник је имао опцију да “брани” тикет на шта се он није одлучио те му се храброст исплатила.

Симакић је подсјетио да “АМ Спорт”, у својим пословницама редовно награђује своје играче ваучерима за клађење те разним бонусима.

Након исплате по неписаном кладионичарском правилу пала је и “част” за раднице кладионице.

О коликом износу се тачно ради добитник није хтио да се говори исто као што није желио да му се спомиње име у јавности.

“Ово је највећи износ што је АМ Спорт икада исплатио, прије овога је било више тикета по 40 и 50 хиљада КМ, и јесте да су износи на тикетима овог играча мањи од тих износа збир је пуно већи”, истакао је Симакић.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img