spot_img
spot_img

Мушкарац у Живиницама убио жену, па извршио самоубиство

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Кантонално тужилаштво Тузланског кантона и службеници Управе полиције МУП-а ТК проводе истражне радње након крвопролића које се догодило у недјељу око 21 сат у Подгајевима код Живиница.

– Око 21.10 службеник Полицијске станице Живинице запримио је пријаву да се из једне породичне куће у Подгајевима чује пуцњава. На мјесто догађаја је изашла патрола ПС Живинице и екипа Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Живинице. По доласку на мјесто догађаја у кући власништва особе иницијала Т.Ч. пронађена су два беживотна тијела, односно тијело женске особе иницијала Т.Ч. (рођена 1971. године) и мушке особе иницијала М.А. (рођеног 1965. године). Повреде које су констатоване настале су усљед употребе ватреног оружја – потврђено је за Фену у Управи полиције МУП-а ТК.

О догађају је упознат дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва ТК, који је изашао на мјесто догађаја, а увиђај су извршили истражитељи Сектора криминалистичке полиције Управе полиције МУП ТК-а и ОКП ПУ Живинице.

У овој фази истраге, наводе у Управи полиције МУП-а ТК, највјероватније се ради о убиству и самоубиству, те се истрага у овом предмету и даље наставља под надзором Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона.

 

 

(fena)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img