spot_img
spot_img

Мушкарац претукао дјевојку испред клуба у Сарајеву па добио батине од Стојнића

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Испред познатог сарајевског клуба Dorian Gray прије неколико дана надзорне камере забиљежиле су инцидент гдје мушкарац евидентно злоставља дјевојку наносећи јој ударце. Ипак, експресно је реаговао власник клуба и познати ММА борац Денис Стојнић.

Наиме у недјељу, у раним јутарњим сатима види се како споменути клуб напушта дјевојка и ужурбано се креће према главној цести. За њом је истрчао мушкарац који ју је одмах повукао за косу и почео да је удара иза паркираног аутомобила.

Да би спријечио евидентно насиље над дјевојком из клуба је брзо изашао и власник објекта Денис Стојнић, који је и најпознатији бх. ММА борац. Брзом реакцијом је одвојио мушкарца од дјевојке и са неколико удараца га савладао.

Недуго након тога из објекта је изашло и друго особље те су раздвојили Стојнића и споменутог мушкарца.

Стојнић је поручио како је реагирао јер није могао нијемо посматрати насиље над дјевојком, а нарочито не у свом објекту, поручивши да жели да се сви сигурно осјећају.

“Када сам видио на своме видеонадзору, да огромни мушкарац чак и пропорцијама физички већи од мене, удара женску особу затвореном песницом у главу, ја сам одмах истрчао и тако реаговао да цуру заштитим од насилника. Савладао сам га и на крају смо дјевојку заједно са својим обезбјеђењем испратили до таксија, а она није хтјела да овај случај пријави полицији. Нажалост у нашој земљи је све више заступљено насиље над женама, а моја дужност као човјека, грађанина, па тек онда власника објеката је да да се сви у мојим објектима осјећају сигурно, а посебно жене јер су то нечија дјеца, сестре, мајке и слабији и њежнији су спол”, казао је за Klix.ba Стојнић.(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img