spot_img
spot_img

Мушкарац који је украо авио-бомбу: Истегао сам мишиће носећи је

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

“Истегао сам мишић док сам носио авио-бомбу пошто је тешка, па сам је потом натоварио на бицикл”, прича мушкарац који је накратко украо велику експлозивну направу у Јањи код Бијељине.

Мјештани Јање препричали су како им је мушкарац објаснио свој несвакидашњи поступак, “захваљујући” којем је синоћ вијест о овом случају обишла цијели регион.

“Однио сам бомбу јер људи не могу да раде посао, ко ће чекати надлежне, они су тек предвече дошли на Дрину да деактивирају бомбу. Ја сам њу однио и прописно обезбиједио, обложио је са свих страна”,објашњавао је мушкарац који је однио бомбу.

Тврди да бомба није имала осигурач напријед и да није могла експлодирати.

“Разумијеш ли ти шта је мина. Не може пући, ударао човјек багером кад је пронађена, ваљао је овдје кашиком као да је пањ”, додао је овај мушкарац мјештанима.

На њихово питање како је узео бомбу, каже да ју је ставио под руку и кроз смијех додаје да је истегао мишић док ју је носио, јер је тешка.

“Након тога сам је завезао на бицикл и одвезао је на Дрину и прописно одложио”, наводи на крају мушкарац који је синоћ на друштвеним мрежама постао најпопуларнији деминер-аматер.

 

 

 

(infobijeljina.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img