spot_img
spot_img

Мушкарац из Јелаха интернет хит: Натјерао их да покупе смеће које су бацили у ријеку

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Савјесни мјештанин Јелаха, након што је примјетио да из аутомобила страних регистарских ознака, непознате особе бацају смеће, натјерао их је да га покупе, а све је снимио и објавио на свом Фејсбук профилу.

Борба еко удруга за чисте ријеке и околиш све је јача, а велики број грађана БиХ одважан је да ствари узме у своје руке па нелегално одлагање отпада редовно пријављују инспекцијама, док неки одлуче узети ствар у своје руке па то још и забиљеже и објаве јавно.

У видеоснимку који је популаран на друштвеним мрежама мушкарац је, након што је примијетио да из возила њемачких ознака смеће завршава у ријеци Усори код Јелаха, одлучио да их сустигне и натјера на мјесто гдје су бацили смеће те исто одвезу на адекватну локацију.

Док су се правдали да нису имали канту да одложе смеће, мушкарац им је дао неколико начина како су то смеће могли одложити, а једно од њих је било да су исто могли бацити у било коју канту те да се нико не би бунио.

На крају ипак вода није однијела смеће, како је то казала жена из видеа већ њихов аутомобил којим су дошли на годишњи у БиХ.

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img