spot_img
spot_img

Младић ухапшен због сумње да је убио старицу која је живјела од донација

spot_img
spot_img

Полицијски службеници јуче су у Живиницама ухапсили М.А. (27) због сумње да је у недјељу убио Незиру Јашаревић (91) у њеној кући у мјесту Циљуге у Живиницама.

Осумњичени је приведен у службене просторије, гдје је у току криминалистичка обрада, након чега ће у законски предвиђеном року бити предат Кантоналном тужилаштву Тузланског кантона на даље поступање, саопштено је данас из МУП-а ТК.

“Полицијски службеници Управе полиције МУП ТК-а/Сектор криминалистичке полиције/Одсјек за опћи криминалитет и службеници Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Живинице су радећи на расвјетљавању кривичног дјела Убиство почињеног 30. октобра над Ј.Н. рођене 1931.године из Живиница, дошли до оперативних сазнања о могућем починиоцу истог, а ради се о М.А., рођен 1995. године тренутно настањен у Живиницама”, саопштено је из МУП-а ТК.

У породичној кући у мјесту Циљуге у Живиницама у недјељу, 30. октобра, пронађено је беживотно тијело старице Незире Јашаревић, а обдукција је показала да је убијена.

Старици је нанесено више повреда у горњем дијелу тијела. Како сазнајемо, 91-годишња старица није била доброг имовинског стања и живјела је од донација које је добијала од хуманих људи у мјесту Стара пруга у Циљугама, а народ јој је доносио и витре.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img