spot_img
spot_img

Младић из Бихаћа пријети да ће направити масакр у Економској школи као онај у Србији

spot_img
spot_img

Полиција Унско санског кантона истражује објаву која је објављена на друштвеном профилу А. З., ученика Мјешовите средње школе из Бихаћа, који је запријетио да ће починити случан догађај који се догодио јучер у Београду, те убити ученике и раднике у тој школи.

Како је “Независним новинама” потврдио Јусуф Мешић, в.д. комесара полиције УСК, полиција је у поменутој школи и подузима све потребне радње како би се испитао цијели догађај.

“О свему је обавјештено Тужилаштво Унско санског кантона и тренутно заједнички проводимо истрагу. Мислим да нема мјеста за панику и дезинформације, али свака пријава се мора провјерити обзиром на оно што се догодило јучер у Србију и укупну психозу која је свуда завладала”, казао је Мешић.

Иначе, на профилу овог ученика, који похађа економски смјер у поменутој школи, појавила се обавијест у вези трагичног догађаја у Београду када је 13-годишњи К.К. починио маскар у школи Владислав Рибникар у београдском насељу Врачар.

“Онај дјечак што је убио осмеро дјеце је краљина за мене! Онакво нешто и ја спремам већ дуже вријеме за економску школу у Бихаћу. Бит ће незапамћен масакр у Бихаћу, то вам се кунем животом! Кад сте ме знали сви осуђивати и избјегавати, због тога ће да буде террор”, стоји на профилу А.З.

Објава се великом брзином проширила друштвеним мрежама, па је одмах реагобало и руководство школе те случај пријавило полицији.

У саопштењу које је издала ова школа наводи се како не треба ширити панику и да надлежне институције тренутно проводе све потребне радње о овоме догађају.

 

 

 

(nezavisne.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img