spot_img
spot_img

Мирсади Хаџић остварена жеља, с породицом ужива на мору

spot_img
spot_img
spot_img

Мирсади Хаџић, ученици првог разреда средње школе у Козарској Дубици, након што се у акцију прикупљања новца за њено љетовање укључио велики број људи, напокон се остварила животна жеља – да оде на море.

Наиме, Мирсада је синоћ објавила своје прве фотографије с мора. Одлазак у Макарску њој и њеној породици омогућила је туристичка организација “Вуковић” из Дубице.

Будући да се ова агенција прва јавила и понудила путовање, породица их је жељела испоштовати, но захвалили су се и свима онима који су им понудили и друге дестинације.

Подсјећамо, Мирсада Хаџић побрала је симпатије јавности када се прошлог мјесеца у медијима појавила прича о њеном тешком животу. Наиме, Мирсада је дјевојка која од десете године ради тешке пољопривредне послове и помаже породици. Све је почело када јој се отац тешко разболио.

Мирсада је тада изразила жељу да оде на море јер никада до сада није имала прилику отићи.

Уз помоћ великог броја људи и Удружења младих “ФОКУС” за Мирсадино љетовање брзо је прикупљен новац, а касније су породици која је у тешкој финансијској ситуацији од прикупљеног новаца купили и краву.

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img