Miroljub Petrović opleo po Banjalučankama: Lijepe su za motku! - nula49.com
spot_img
spot_img

Miroljub Petrović opleo po Banjalučankama: Lijepe su za motku!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mnoge Banjalučanke su osudile izjavu kontroverznog doktora filozofije i osnivača i direktora Centra za prirodnjačke studije iz Beograda, dr Miroljuba Petrovića, koji je juče rekao da su one “lijepe za motku” i “k'o kamion pun Nijemaca”!

Petrović se u intervjuu za srpsku produkciju “Balkan info” prisjetio svoje ranije posjete Banjaluci, kada je držao predavanja i šetao glavnom ulicom.

– Išao sam kroz neku Gospodsku ulicu i nigdje nisam vidio toliko djevojaka u miniću. Idem, samo sijevaju bataci i koja god takva prođe ja okrenem glavu na drugu stranu. Ako to gledaš podstiče se tvoj polni nagon. To je rezervisano za spavaću sobu, a van nje podstičeš polni nagon, gledaš one mučenice i hoćeš da nagrabusiš ko Izrelci kad su im satanisti poslali one dromfulje – rekao je Petrović.

Na pitanje da li je takva pojava opasna za Republiku Srpsku, Petrović je odgovorio potvrdno i dodao da su muslimani pametniji u tom smislu jer se njihove žene pristojno oblače kao što su nekada radile naše babe.

– Pitali me prijatelji iz Banjaluke što u Gospodskoj ulici okrećem glavu od lijepih djevojaka… Ma koje lijepe djevojke, ne bi je dodirnuo drvetom, ima pedeset bolesti u njoj – kontejner visursa i bakterija… Za koga se skinula tamo? Pa provocira buzdovane, ljude bez mozga. Pobožna djevojka će da sakriva svoju ljepotu i da ljude pokuša animirati svojim karakterom – ocijenio je Petrović.

Petrović je postao megahit na društvenim mrežama zbog oštrih i radikalnih stavova na različite teme. Tako je rekao da bi svi narkomani trebalo da “idu pod mač, da se na njih ne bi trošili meci”.

Petrovićev plan protiv uličnog kriminala podrazumijeva “uzimanje pravde u svoje ruke”, odnosno da se narod naoruža i preuzme posao policiji. Svaka porodica bi jednom nedeljno bila dežurna, a onda bi neko pozvao njih ili univerzalni broj: 555-333, te prijavio da se u njihovoj ulici nešto dešava, nakon čega bi dežurni građani potrčali na to mjesto i priveli osumnjičenog.

Zaprijetio je svojevremeno i Holandiji terorističkim napadom na njihovu branu koja ovu “marionetsku državu” čuva od poplava Sjevernog mora, zbog čega je priveden i zadržan u pritvoru 48 sati, pa pušten.

Novaku Đokoviću je apelovao da “batali taj glupi sport i natjera ženu da mu rodi petoro djece”, te da ako to neće Jelena, da nađe drugu.

Zagovara ideju obnove “Dušanovog carstva” i kažnjavanje po Dušanovim zakonima. Protivi se vakcinaciji…

Podsjećamo, Petrović je završio geologiju na Univerzitetu u Beogradu i medicinu na International Institute for Original Medicine u Americi. Doktorirao je filozofiju na Univerzitetu Aleksandar Joan Kuza u Rumuniji, na temu povezivanja nauke i religije.

 

 

 

(srpskacafe.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img