spot_img
spot_img

Мићић након 15 година изгубио Бијељину

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Очито је да је Љубиша Петровић у великој предности и да то неће промијенити ни гласови из иностранства.

И ја му честитам на побједи. Желим му од срца да настави оно што сам ја радио ових 15 година и од мене ће имати потпуну подршку у томе, ако је буде тражио, рекао је за Српскаинфо Мићо Мићић, бивши градоначелник Бијељине.

Он је нагласио да је добро што је СДС Семберија друга политичка снага, те ће заједно са СНСД и коалицоним партнерима имати стабилну скупштинску већину.

– Јутрос сам се чуо са предсједником Додиком и стабилна скупштинска већина није упитна. И Петровић ће имати нашу подршку уколико буде хтио са сарађује са нама. Мени је и био циљ и мотив сарадње и договора развој Града Бијељина и пројекти у Семберији. Нисам оптерећен тиме да будем градоначелник, мислим о будућности Града Бијељине и наше дјеце – нагласио је Мићић.

Иза лошег изборног резултата, оцјењује Мићић, стоји чињеница да су се коалициони партнери опустили, мислећи да ће он лако добити изборе и да има велику подршку.

– Мислим да је то и утицај неких медија, спекулација, лажи у које су људи повјеровали. Вријеме ће показати шта је, ко и због чега радио. Нисам се покајао ни једног тренутка због свега што сам урадио. Био сам 15 година у служби грађана Бијељине и бићу то опет ако то треба – нагласио је Мићић.

 

 

 

(srpskainfo.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img