Mićić nakon 15 godina izgubio Bijeljinu

Očito je da je Ljubiša Petrović u velikoj prednosti i da to neće promijeniti ni glasovi iz inostranstva.

I ja mu čestitam na pobjedi. Želim mu od srca da nastavi ono što sam ja radio ovih 15 godina i od mene će imati potpunu podršku u tome, ako je bude tražio, rekao je za Srpskainfo Mićo Mićić, bivši gradonačelnik Bijeljine.

On je naglasio da je dobro što je SDS Semberija druga politička snaga, te će zajedno sa SNSD i koaliconim partnerima imati stabilnu skupštinsku većinu.

– Jutros sam se čuo sa predsjednikom Dodikom i stabilna skupštinska većina nije upitna. I Petrović će imati našu podršku ukoliko bude htio sa sarađuje sa nama. Meni je i bio cilj i motiv saradnje i dogovora razvoj Grada Bijeljina i projekti u Semberiji. Nisam opterećen time da budem gradonačelnik, mislim o budućnosti Grada Bijeljine i naše djece – naglasio je Mićić.

Iza lošeg izbornog rezultata, ocjenjuje Mićić, stoji činjenica da su se koalicioni partneri opustili, misleći da će on lako dobiti izbore i da ima veliku podršku.

– Mislim da je to i uticaj nekih medija, spekulacija, laži u koje su ljudi povjerovali. Vrijeme će pokazati šta je, ko i zbog čega radio. Nisam se pokajao ni jednog trenutka zbog svega što sam uradio. Bio sam 15 godina u službi građana Bijeljine i biću to opet ako to treba – naglasio je Mićić.

 

 

 

(srpskainfo.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime