spot_img
spot_img

Лудило у Федерацији: Пљуште увреде на рачун Саве Милошевића

spot_img
spot_img

Водећи бошњачки портали пуни су увредљивих реакција на рачун Саве Милошевића поводом информације да ће он бити нови селектор Фудбалске репрезентације БиХ.

Уз новинарске “стручне” анализе о томе да ли је Милошевић прави човјек за тај посао, услиједило је на стотине реакција у којима је голгетер “Партизана”, енглеских, шпанских и италијанских лигаша и некадашње СР Југославије окарактерисан као “четник”, “паравославац из Бијељине”, “мрзитељ БиХ” итд.

На порталу “Кликса” , као гроздови, висе увредљиве поруке на рачун Фудбалског савеза БиХ, предсједника Вице Зељаковића уз отворене националне увреде и подсјећања на рат.

Претходно су бошњачли портали, чим је процурила информација да би Саво Милошевић могао преузети БиХ, почели да објављују одломке Милошевићевих националних ставова и изјава старих више година, као тобожњи разлог због ког он “није добро рјешење”.

Многи позивају тзв. “БиХ фанатикосе”, званичну групу навијача Фудбалске репрезентације БиХ, која са ратним заставама са љиљанима иде на утакмице БиХ, да спријечи именовање Милошевића или да позове играче на бојкот утакмица.

Саво Милошевић је у неколико наврата помињан и као могући селектор Србије, прије именовања Драгана Стојковића Пиксија.

 

 

 

(srna)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img