spot_img
spot_img

Ливно дочекало Далића усташким поздравима

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Селектор фудбалске репрезентације Хрватске Златко Далић дочекан је у четвртак вече у свом родном Ливну усташким поздравима, након што је “Ватрене” водио до трећег мјеста на Свјетском првенству.

Према наводима хрватских медија, тачније портала “Индекс”, ни ово окупљање није могло да прође без усташког поздрава “За дом спремни” због којих су хрватски репрезентативци Дејан Ловрен и Марцело Брозовић на удару посљедњих неколико дана.

“Након што је Далић завршио свој говор, а пјевач Јоле наставио музички програм, група младића на балкону, у непосредној близини бине, повела је скандирање злогласног усташког поздрава ‘За дом спремни’. Младићи на балкону су викали ‘За дом’, на шта је велики дио навијача на тргу одговарао са ‘Спремни'”, пише “Индекс” на свом сајту.

Занимљиво, водитељ је Далића представио као “највећег хрватског сина у историји”, а сам селектор “Коцкастих” је поручио:

“Хвала свима који су навијали у БиХ. За мене је ово посебно што сте организовали. Ово је моје Ливно. Овдје сам рођен. Млади људи могу да препознају узор у репрезентативцима. За репрезентацију играју с пуно љубави, вере и понизности. Вјерујте, волите своју земљу и све се може урадити”.

Иначе, Далић је у међувремену постао и почасни члан “Удружења ветарана IV Гардијске бригаде из Сплита”.

Није ни чудо с обзиром на то да је у Катару успјехе посвећивао само “бранитељима.”

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img