spot_img
spot_img

Лидл расписао нове конкурсе за запошљавање у БиХ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Њемачка компанија Лидл, која је прошле године регистровала своју фирму у Босни и Херцеговини, расписала је нове конкурсе за запошљавање.

Овај пут отворене су три позиције за рад у Сарајеву.

Лидл је расписао оглас за два радна мјеста у ИТ сектору те једно у одјелу људских ресурса.

Подсјетимо, Лидл је регистрован и у Бањалуци те Брчком.

Из овог њемачког трговинског ланца недавно су демантовали информације да су одустали од уласка на тржиште БиХ.

Како су почетком маја саопштили за “Независне”, тренутно анализирају тржиште у БиХ.

“‘Лидл’ стално испитује могуће циљеве ширења и анализира тржишне услове и потенцијал купаца. Имајте на уму да у овом тренутку не можемо дати никакве конкретне изјаве о врсти и обиму наших активности, о могућим локацијама филијала или датумима отварања”, навели су тада из “Лидла”.

Према ранијим медијским најавама, Лидл у БиХ је планирао отварање најмање шест продајних центара, и то у Сарајеву, Бањалуци, Брчком, а спомињали су се објекти и у Живиницама.

Портал Тузлаинфо објавио је јуче да би једну трговину Лидл могао отворити и у Сребренику. Како преноси овај портал, представници Лидла су још прије неколико мјесеци ушли у преговоре о куповини приватних земљишта од грађана овог града, који сада чекају повратну информацију да ли је њихова локација одабрана као одговарајућа.

За сада није тачно познато у којем дијелу Сребреника би могла бити Лидлова трговина, али детаљи ће бити прецизирани након што ова компанија одреди тачан датум доласка у Босну и Херцеговину.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img